maanantai 10. maaliskuuta 2014

Panna cotta

Helppo ja yksinkertainen jälkiruoka kermasta. Jos haluaa kumota Panna cottan lautaselle, niin liivatelehtiä kannattaa laittaa silloin kaksi. Mielestäni Panna cotta on parhaillaan sellaisenaan, mutta halutessaan sen voi nauttia vaikka marjakastikkeen kanssa.



5 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
2 rkl intiaanisokeria
1 liivatelehti

Laita liivatelehti kylmään veteen likoamaan vähintään viideksi minuutiksi. Kaada kerma ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja rapsuta siemenet irti. Lisää siemenet ja kuori kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Poista vaniljatangon kuoret ja sekoita liivate kerman joukkoon. Kaada neljään annosvuokaan ja laita kylmään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti