sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Banaani-kanelikakku

Onnen Oikkuja -blogin Banaani-kanelimuffineita kehuttiin Karppileipurit sivustolla. Tuplasin annoksen ja tein siitä kakun. Alkuperäisessä ohjeessa kuorrute olisi pitänyt laittaa kakun päälle uuniin, mutta laitoin sen vasta uunin jälkeen jäähtyneelle pohjalle, hyvää siitä tuli näinkin.



Pohja:
1,5 dl kookosjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
8 munaa
2 dl kookosmaitoa
2 banaania muusattuna

Kuorrute:
3 tl kanelia
1 banaani muusattuna
2 rkl sulatettua kookosöljyä
2 tl intiaanisokeria

Sekoita pohjan aineet keskenään ja kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (n. 20 cm). Paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja kuorruta sillä jäähtynyt kakku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti